VEGETABLE STARTERS
LOCAL TRADITION
Con tacos bonito del norte en aceite de oliva,
cebolleta dulce y piparras de Ibarra encurtidas.
Seasonal tomato salad with northern tuna blocks in olive oil,
sweet onion and pickled Ibarra piparras.
25,00€
Con sardina ahumada, cebolla morada y AOVE.
Seasonal tomato carpaccio with smoked sardine, red onion and EVOO
18,50€
Abierta en flor a la plancha con sal maldon y AOVE.
Grill Artichokes opened as a flower with Maldom salt and EVOO
20,00€
Torreznos Essentia”
Crispy pork belly slices.
12,00€
Con tomate natural y pan de cristal.
Iberian acorn-fed ham (Hand sliced Spanish ham), with glass bread and tomato.
28,00€
Con pan de cristal y aceite de oliva virgen extra.
Extra Anchovies 000 special Essentia with glass bread.
25,00€
O escabeche tradicional.
Gillardeau Oyster Nº2 natural or with Ponzu sauce.
6,00€
Con aliño japo, pisto manchego y huevo frito de corral.
Red Tuna tartare, Japanese dressing, poached vegetables and free-range fried egg.
24,00€
Melosas de jamón ibérico de bellota.
Creamy Iberian ham croquettes.
17,00€
Con crema suave de ali oli y ralladura de lima.
Crispy ”Face Pork” with lime and black garlic mayonnaise.
20,00€
Asada de manera tradicional en cazuela de barro con su patata panadera y asadillo de pimientos asado.
Shoulder of suckling lamb roasted in a traditional way in a clay pot with its baked potato and roasted pepper roast.
35,00€
Lechal hechas en nuestra brasa con patatas fritas caseras y un toque de sal maldon.
Suckling LAMB chops cooked on our grill with homemade fries and a touch of maldon salt.
28,00€
Acompañado de patatas baby confitadas y pisto manchego casero.
Grilled beef entrecote with fried baby potatoes and poached vegetables.
28,50€
A la brasa con patatas fritas
Grilled Galician blonde beef sirloin with fries or roasted red peppers.
36,00€
La asamos a la parrilla y la acompañamos de pisto manchego y patatas baby confitadas.
Grilled Iberian ”Pluma” (upper part of the pork loin) with fried baby potatoes and poached vegetables.
27,00€
45 días en nuestra cámara de maduración.
Grilled old cow chop matured by ourselves at least 45 days
85,00€ /Kg
Nuestros pescados varían a diario, según temporada y según el mercado que visitamos diariamente buscando siempre la máxima calidad en el producto, los encontrará en nuestro apartado de sugerencias.
Our fish vary daily, depending on the season and depending on the market we visit daily, always seeking the highest quality in the product, you will find them in our suggestions section.
Lodosa LC peppers candied
11,00€
Lettuce salad and spring onion
6,00€
Chips
6,00€